Fem Pinya!

Divendres 20 de setembre a la tarda, vam viure una d’aquelles experiències que difícilment oblidarem al Fem Pinya! Tot va començar com qualsevol tarda tranquil·la, però de sobte, l’aire es va omplir de misteri i emoció. Els Diables de Vilafranca van arribar, carregats de foc, música i tradició, i de seguida vam saber que seria una tarda molt especial. Tot i que no vam poder fer-ho al pati de gespa, l’espectacle es va dividir per grups i el vam viure al pati cobert, adaptant-nos a les circumstàncies sense perdre la màgia del moment. Els nadons de la llar, per la seva banda, van poder gaudir de la visita des del seu espai, més tranquils però igual de captivats. 

Els Diables van començar a explicar-nos la història d’una festa molt arrelada a casa nostra: la festa del foc. A poc a poc, van encendre les carretilles i van començar a fer danses màgiques. Les espurnes volaven pel sostre com si fossin estrelles fugaces, i les rialles dels infants omplien l’aire amb un so dolç i emocionant. 

 Els Diables no només van ensenyar-nos la seva dansa del foc, sinó que també van compartir amb nosaltres el significat d’aquesta tradició. Amb els seus timbals i el ritme de la festa, van fer-nos sentir part d’aquesta història tan viva i emocionant. 

Va ser una tarda plena d’alegria, foc i una mica de màgia. Sens dubte, un dia que recordarem durant molt de temps al Fem Pinya!